Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hollandse Herder / Image result for hollandse herder | Chien : De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de.

Hollandse Herder / Image result for hollandse herder | Chien : De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de.. Welkom op onze website over de hollandse herder! Vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een hollandse herder leerde kennen. Eerst eens wat over onszelf: Het is een uitstekende verdediger van huis en haard en zeer trouw aan het gezin. De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is.

Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. De hollandse herdershond werkt graag samen met de baas en hij voert een taak die hem wordt opgedragen zelfstandig uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt. Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen?

Honden Plaatje Hollandse Herder » Animaatjes.nl
Honden Plaatje Hollandse Herder » Animaatjes.nl from www.animaatjes.nl
Fun shoot with hollandse herders. Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. De oorsprong ligt op het platteland. De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. Bekijk meer ideeën over herder, holland, herdershond. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker.

De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is.

Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en amtrainingkennels knpv police dog 1 424 with honor x hollandse herder female betsie brn. Dutch shepherd hollandse herder on day off. Hollandse herder, dutch shepherd, holländischer schäferhund, dutch shepherd dog, herdershonde De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. See more of hollandse herder kennel 'of the brave brindles' on facebook. De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. Fun shoot with hollandse herders. Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. Vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een hollandse herder leerde kennen.

De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. Dat rond ongeveer in 1900 al op duizenden. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen.

Onze Hollandse herders :: hollandseherdersdongen
Onze Hollandse herders :: hollandseherdersdongen from hollandseherdersdongen.nl
Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en amtrainingkennels knpv police dog 1 424 with honor x hollandse herder female betsie brn. Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten. Welkom op onze website over de hollandse herder! See more of hollandse herder kennel 'of the brave brindles' on facebook. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! Dutch shepherd hollandse herder on day off. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam.

Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt.

Dat rond ongeveer in 1900 al op duizenden. De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. Fun shoot with hollandse herders. De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. De oorsprong ligt op het platteland. Welkom op onze website over de hollandse herder! Dutch shepherd hollandse herder on day off. De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras.

Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten. Vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een hollandse herder leerde kennen. De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. De hollandse herdershond (kortweg hollandse herder) werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land.

Rasstandaard / De Hollandse Herder | BRHH
Rasstandaard / De Hollandse Herder | BRHH from f.jwwb.nl
Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en amtrainingkennels knpv police dog 1 424 with honor x hollandse herder female betsie brn. De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Het is een uitstekende verdediger van huis en haard en zeer trouw aan het gezin. De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. Fun shoot with hollandse herders.

De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen.

De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. See more of hollandse herder kennel 'of the brave brindles' on facebook. Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land. De nhc houdt gegevens van hollandse herders bij in de centrale administratie (ca). De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Welkom op onze website over de hollandse herder! Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en amtrainingkennels knpv police dog 1 424 with honor x hollandse herder female betsie brn. Fun shoot with hollandse herders.

Het is een uitstekende verdediger van huis en haard en zeer trouw aan het gezin holland. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras!